Sutterne der forsvandt….

Familieliv

Olivia

Da Olivia blev født ville hun på ingen måde tage en sut. Vi købte alle mulige forskellige typer og brugte en del penge på at finde en sut hun ville tage. Og bedst som vi var ved at opgive kampen om sutten, fandt vi en hun ville tage. Det var selvfølgelig de klassiske sutter fra Bibs, som kunne købes i alle supermarkeder;) Juhuuu vores lykke var gjort! Men….. så forsvandt de pludselig fra alle hylder pga. konkurs hos Bibs og jeg var seriøst ved at gå helt i panik indtil en kær veninde fortalte mig, at sundesutter.dk havde opkøbt lageret fra Bibs. Jeg fik hurtigt købt 5 pakker hjem til lager, men nu er lageret desværre ved at være tømt. Heldigvis har de lidt tilbage hos sundesutter endnu, så her til aften har jeg klikket dem hjem og så satser jeg på, at Olivia er færdig med at bruge sut når de er brugt. Men du kan som sagt, finde dem lige her, hvis du som jeg, ikke kan få dit barn til at godkende andre sutter;) Og de har dem selvfølgelig til både piger og drenge.

bibs-rund-naturgummi-sut-6-mdr-6-pak-babygirl-m-natsut

bibs-rund-naturgummi-sut-6-mdr-6-pak-havbla-2-m-natsut

Billedekilde: sundesutter.dk

Indlæg kan indeholde affiliatelinks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s