Mylittlevibes.dk – online!

Børneværelse, my little vibes shop

YES! I dag kl. 16.00 går min webshop online og I kan tro jeg har glædet mig til at vise den til jer. Det har taget lidt længere (læs meget længere) end jeg havde tænkt mig, men med fuldtidsarbejde og 2 små børn (og en masse sygdom de sidste 2-3 uger) så har der ikke været tid eller overskud til ret meget.
Men alt det skubber jeg nu til side og håber I vil tage rigtig godt imod min nye shop, som jeg virkelig har knoklet med. Jeg forhandler selvfølgelig tipierne fra NunuNu og der er bestilt hjem til lager, så vi kan levere indenfor 3-4 hverdage. Og derudover har jeg også fundet en masse andre lækre ting til børn og I kan godt glæde jer, for der kommer flere lækkerier til i nærmeste fremtid.
Men ingen åbning af en ny webshop uden noget helt særligt. Jeg har derfor besluttet af forkæle én heldig kunde. Jeg udtrækker én heldig vinder mellem alle ordre der bliver lagt på www.mylittlevibes.dk inden søndag d. 15.02.2015 kl. 20, som får beløbet af sin ordre refunderet.
Vinderen bliver trukket søndag d. 29.02.15

2015/02/img_4688.jpg

6 thoughts on “Mylittlevibes.dk – online!

 1. “Vinderen bliver trukket søndag d.29.2.15”.. Jamen, hvordan det, når måneden kun går til lørdag d.28.2.15 :-O

  🙂

  PS. Hvornår er der nye tipier i webshoppen? Der står “ikke på lager” på dem, som jeg har kigget på..

  Mvh Anne

  1. Hov, det er da en fejl. Men vinderen bliver trukket på søndag, uanset hvilken dato det er;)
   Jeg lagde en masse på wenshoppen tirsdag og igen i går, men det er rigtigt, mange er udsolgt igen. Det går virkelig stærkt så det er med at holde øje.

 2. Hej,

  Jeg har i shoppen fået ordrenr. 7812, men får ikke lov at betale?

  Mvh Lisbeth Appel Mobil 29894916

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s