NuNuNu tipi – sidste chance!

Børneværelse, Boligindretning, my little vibes shop

På fredag d. 10/10 lukker jeg for sidste ordre på tipier etc. hvis du skal være sikker på at have den inden jul. Du kan se mere vedrørende bestilling på www.mylittlevibes.dk. Webshoppen er under opbygning, men det tager lidt længere tid end jeg havde forventet. Og tør ikke spå om hvornår den er klar, men gør alt hvad jeg kan for at følge med og få bestilt tipier hjem til alle jer som ønsker at give den i julegave.

ink with silver stars

grey with silver stars

 

21 thoughts on “NuNuNu tipi – sidste chance!

  1. Hej Tanja. Vi launcher vores webshop på fredag, hvor der kan købes tipier igen. De koster 999 kr inkl fragt uden omdeling. Mvh. Ann

 1. Hej. Årh har først set i dag at du har lukket for bestillinger af tipier. 😦 jeg bliver dog nød til at høre dig: ” kan jeg nå at være med på bestillingen” mvh Louise fra Kolding

  1. Hej Louise. Der er desværre lukket for bestillinger med levering inden jul. Jeg har trukket en smule hjem til lager, men har først et komplet overblik over det medio november. Jeg er ved at oprette en webshop, men kan ikke sige hvornår den er klar:(

 2. Hejsa.

  Jeg vil meget gerne bestille en tipi i pink med grå kirsebær. Kan du sende mig dit kontonr samt det fulde beløb, jeg vil gerne betale for at få det sendt hjem.

  Mvh

  Diana Østerbro
  Follerupvej 2
  7000 Fredericia
  E-mail: diana-tn@hotmail.com
  Tlf: 29 66 82 28

  Sendt fra min iPhone

  > Den 07/10/2014 kl. 22.18 skrev “my little vibes” :
  >
  >
  >

 3. Hej, jeg bestilte en tipi i august hvornår kommer den ca?:)

  Mvh. Freja

  > Den 07/10/2014 kl. 22.18 skrev “my little vibes” :
  >
  >
  >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s