En hyggelig eftermiddag hos POMPdeLUX

Børnemode

Torsdag var jeg, sammen med 8 andre søde bloggere, inviteret til eftermiddagshygge hos POMPdeLUX, hvor vi blev forkælet med søde sager og fik mulighed for at kigge og røre ved den nye kollektion. Pia, den ene af de to stiftere af POMPdeLUX, havde afsat lidt tid til at fortælle os om tankerne og inspirationen bag den nye kollektion. Jeg synes altid det er spændende og sjovt at høre, hvad der inspirerer designerne bag de smukke klæder og ofte er det små ting fra hverdagen der er en kæmpe inspiration for dem. Pia fortalte f.eks. at hun en dag havde stået og kigget ud over parkeringspladsen ved POMPdeLUX og havde set bladene danse og tænkt “det print skal vi da have!” Det er der kommet det her fine print ud af.

Som en sjov lille opgave skulle vi denne gang style et sæt til vores børn. Det betød, at jeg blev sat på en kæmpe opgave og skulle style et sæt til Tobias og et til Olivia. Jeg startede med Olivia, da jeg af erfaring ved, at det tager mig noget længere tid. Jeg har endnu ikke helt fundet hendes stil, måske fordi hun stadig forandrer sig så meget og nu ikke længere er en baby, men en lille pige. Jeg brugte derfor relativt lang tid på at udvælge de 5 styles til hende. Ikke fordi der ikke var noget jeg kunne lide – tværtimod. POMPdeLUX er virkelig gode til at lave fine og smukke styles og med de nye farver som grå, sort og eggplant kan man virkelig lave nogle helt fantastiske sammensætninger. Men valget faldt dog på en cardigan, en tunika, en bluse, et bløde par strikbukser og et par cool joggingbukser. Alle ting jeg er sikker på vi får brugt henover efteråret og vinteren. Tobias’ sæt havde jeg meget nemmere ved at style, da jeg har ret godt styr på hans stil og hvad han gider at have på og hvad han bestemt ikke vil have på – for selvom han er dreng har han en mening. Så kan ligeså godt lade være med at købe noget i håb om at han måske lader sig overtale, for det sker ikke! Nå, men tilbage til hans sæt. Det blev til en lækker strik, blød granddad, lækre joggingbukser, cool bukser og en lækker vest til at tage udover her i overgangsperioden inden vinterjakken skal i brug. Så er han udstyret til fri leg i børnehaven og til de lejligheder hvor det kræver lidt pænere tøj.

Mums:)

Mums:)

Olivias efterårssæt

Olivias efterårssæt:)

Tobias' efterårssæt

Tobias’ efterårssæt

Skønt og blødt nattøj til pigerne

Skønt og blødt nattøj til pigerne

og selvfølgelig også til drengene!

og selvfølgelig også til drengene!

Et andet favorit sæt til de små piger

Et andet favorit sæt til de små piger

PDL3

PDL6

Indlægget er sponsoreret af POMPdeLUX

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s