De dejligste skindsko

Favoritter

Jeg har købt et par smukke smukke skind slippers i en skøn nude farve fra Zara. Og min begejstring vil ingen ende tage. De koster 329 kr, så havde ikke den store forventning til dem for at være ærlig, men de er det blødeste jeg længe har sat mine fødder i. Og tilmed smukke at se på. Hvis du er på udkig efter et par fine billige sko her til efterårets begyndelse, vil jeg virkelig anbefale det her par. De er fantastiske og jeg ved godt hvilke sko der kommer til at sidde på mine fødder så længe vejret tillader det – og måske lidt længere! Elsker bare når jeg finder noget jeg bliver så glad for og så til billige penge. Mere af det, tak!

IMG_0139.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s