Instagram billeder som magneter

Favoritter

Jeg har netop klikket nogle af mine instagram billeder hjem som små magneter til køleskabet. De er bestilt lige her og ved at bruge koden FRIENDYHTV kan du få -15% på din første ordre. Kig forbi deres hjemmeside og se hvilke andre fine produkter de også har. Husk du får -15% på hele ordren og forsendelsen er gratis! Jeg har tidligere bestilt små prints af mine billeder fra instagram og de vækker dagligt glæde for alle i familien. Vi taler tit om “kan du huske dengang…?” Så hyggeligt, i sær for de små. 

Untitled

 

3 thoughts on “Instagram billeder som magneter

 1. Jeg vil gerne købe en af dine tipier
  Hvordan gør jeg det? 🙂

  Nikita Wulff

  > Den 23/08/2014 kl. 18.56 skrev “my little vibes” :
  >
  >
  >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s