Sommer, sol og mange timer i bil

Ferie

For os er sommer og sol desværre ofte også lig med en del timer i bil med børnene. Der er som regel mange venner der skal besøges og flere forlystelsesparker der skal opleves hen over sommeren og de ligger jo ikke alle lige indenfor 10 minutters kørsel -desværre! Derfor har vi altid en masse legetøj, mad, drikkedunke, film, DVD-afspiller og meget andet med som underholdning som ALTID roder meget i bilen, men som også kan være svært at holde styr på.
Så jeg blev ret glad, da jeg fik muligheden for at teste lidt fra kategorien”Baby i bilen” via et samarbejde med mammashop. Valget var ikke svært og det blev en opbevaringslomme der kan hænge bag på et af forsæderne der skulle testes. Og hvilket hit lommen allerede er blevet! Der er nu endelig styr på de mange småting der ellers flød rundt i bilen og Tobias kan selv se hvad han har og tilmed nå det i lommerne. Der er også plads til drikkedunken:) Mammashop har flere forskellige udgaver af opbevaringslommen, men mit valg faldt på denne udgave. Den er diskret og falder i med resten af bilens interiør, noget de fleste nok vil sætte pris på og så er der både små og større rum til alle de småting Tobias altid slæber med på køreture. Endnu en fordel ved lommen er, at den også beskytter sædet mod beskidte sko og støvler, noget vi i sær har brug for når vejret ikke lige arter sig fra sin bedste side. For når man ikke har den største bil med en masse benplads på bagsædet, er det godt nok ofte vi skal påpege overfor Tobias at fødderne skal ned fra sædet fordi det bliver beskidt. Det bliver vi nu fri for – måske ikke helt, men næsten;)

 

Indlægget er bragt i samarbejde med: mammashop.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s