Latinerfestival og modeshow

Børnemode, Dansk Design

Jeg har da helt glemt at skrive om den hyggelige dag Tobias og jeg havde sammen med Julia og Otto til Latinerfestival tilbage i maj. Julia havde spurgt mig, om Tobias kunne tænke sig at være med til at gå modeshow for Krutterhuset, som en del af festlighederne i latinerkvarteret i anledning af deres Latinerfestival. Det var 3. år i træk at de afholdte den og det var virkelig hyggeligt. Gaderne var pyntet op, solen skinnede, der var masser af mennesker og virkelig god stemning. Og drengene hyggede sig helt vildt og nød at gå modeshow for Krutterhuset. Birgitta havde valgt nogle super fine styles som de skulle have på og de var bare så søde alle 4 unger. Helt igennem en fantastisk dag.

20140614-110240-39760329.jpg

20140614-110326-39806833.jpg<br /

2 thoughts on “Latinerfestival og modeshow

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s