Kählers smukke univers

Dansk Design, Favoritter

For en god måneds tid siden var jeg inviteret indenfor i Kählers smukke univers sammen med en masse andre piger fra blogverden. Det var Birgit og Lou fra Kählers flagskibsbutik i Bruunsgade der havde arrangeret en fantastisk dag med tid til hygge og lidt mere fordybelse end der ofte er tid til til blogarrangementer. Det var så skønt og virkelig inspirerende med besøg af blomsterguruen Claus Dalby. Han viste os, hvordan man hurtigt og nemt kan binde sin egen buket med fine blomster fra haven.
Jeg stiftede selv bekendtskab med Kähler tilbage i 2008, da jeg fik min første sort/hvide Omaggio vase og min kærlighed for de fine keramik ting er bestemt ikke blevet mindre siden. I dag tæller min samling af Kähler bl.a. Love song, Urbania, Mano, Avento og mange flere. Jeg skifter lidt ud, gemmer noget væk i perioder for så at finde det frem igen og det er endnu ikke lykkedes mig at blive mæt af det.
I år fejrer den historiske virksomhed 175 år og det er fantastisk at se, hvordan en gammel traditionsrig virksomhed påny har formået at stadfæste sig i danskernes bevidsthed som en moderne designvirksomhed. Og det stopper jo ikke her. Udlandet er også ellevilde med det smukke design og jeg er slet slet ikke i tvivl om, at vi mange år fremover bliver begavet med en masse nye flotte ting til hjemmet. Stort tillykke med de 175 år!
Og hvis du endnu ikke har været et smut forbi flagskibsbutikken Kähler & friends i M.P. Bruunsgade i Århus, må du absolut planlægge et besøg der næste gang du er i smilets by. Der er altid masser af inspiration at hente og du bliver mødt med et smil af de søde piger, som står klar til at hjælpe.

Untitled

One thought on “Kählers smukke univers

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s