St. Bededagsferien

Familieliv

Det er småt med indlæg på bloggen i øjeblikket – jeg ved det! Men mellem nyt job, min lille familie, 2 ferier og mit nye tipi-eventyr har der simpelthen ikke været tid eller overskud til ret meget andet. Men det skal der ændres på, så derfor får I lige en lille opdatering på hvad jeg brugte bededagsferien på. Fredag mødtes Tobias, Olivia og jeg med Tobias’ bedsteven Alfred og hans skønne familie i Tivoli friheden. Vi har alle årskort dertil og det skal udnyttes hen over sommeren. Fredag var vores første tur derind i år og det var en fantastisk dag med dejligt vejr og skønt selskab. De to drenge har noget helt specielt sammen og selvom Tobias har mange gode venner, er det de færreste han har det så godt sammen med. De to drenge deler et specielt bånd og de elsker virkelig hinandens selskab. Det er så vidunderligt at være tilskuer til, for det er hvad vi forældre er når de to drenge er sammen. De løber rundt, griner, tumler, hopper, holder i hånd og er der for hinanden, men de er også gode til at inddrage deres små søstre i legene. Jeg håber og tror det er et venskab for livet!
Lørdag var jo endnu en dag med smukt smukt vejr, så allerede kl. 9 da vi gik op mod fodboldbanerne til Tobias’ 2. fodboldtræning havde vi kortærmede bluser på og vejret blev kun bedre over middag. Farmor og farfar kom og hjalp med at samle nogle reoler ud til skuret og vi har langt om længe fået styr på det rod der var i det og fået plads til de efterhånden mange køretøjer man får samlet sammen med 2 børn, læs: barnevogn, klapvogn og cykelvogn.
Søndag drog vi mod Risskov hvor vi var inviteret til mad og hygge med mine gode veninder, deres mænd og børn og det var endnu en hyggelig dag og glæder mig så meget til at se dem alle igen i slutningen af juni. Der var noget helt særligt over, at vi alle var der med mænd og børn. Normalt mødes vi tøser “bare” og det er uden tvivl også skønt, men med en travl hverdag synes jeg det var fedt at kombinere familietid med samvær med veninderne også. Vi ses igen snart tøser!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s