#ssbloggereventaarhus

Uncategorized

Billede

For noget tid siden modtog jeg en invitation fra de søde piger Lou, Marina og Stinne til et bloggervent jeg har hørt meget om fra andre bloggere. Jeg var så glad og beæret over, at de ville have mig og var så heldig, at vi lige præcis ville komme hjem fra ferie dagen før eventet. Hvor heldig har man lov til at være:)

Og lørdag i sidste weekend var det endelig tid! Jeg havde en aftale med Julia om at følges derud og vi ankom til det fineste bord, masser af Stinnes hjemmebagte boller og en masse lækkerier. Det var tydeligt, at de havde brugt rigtig meget tid på at planlægge og forberede det hele. Mens vi spiste boller fortalte Marlene, designeren bag Marmar Copenhagen, om den virkelig smukke FW14 kollektion “The darker the night, The brighter the stars” og selvom jeg allerede havde set den på CIFF tilbage i januar blev jeg kun mere forelsket. Der er så vildt mange smukke styles og fine prints. Og så er jeg bare rigtig vild med deres basis tøj. Det er blødt, lækkert og virkelig fint.

Udover det fine besøg af Marlene fik vi den største goodiebag jeg længe har set. Den var fyldt til randen med lækre sager og mange er allerede kommet i brug herhjemme. De havde også arrangeret konkurrencer fra diverse sponsorer og jeg blev den heldige vinder af et gavekort til Pierrot La Lune (lucky me) og har allerede besluttet det er Tobias der skal forkæles denne gang. Skal nok vise jer den lækre sag når den er i mine hænder – kan næsten ikke vente;)

Og tusind tak til de mange samarbejdspartner og sponsorer som var med til at gøre det til en fantastisk dag!

 

A.C. PerchsAllévo / Angulus / Bapoon / Bio-Oil / bObles / Froh und Frau / hemojern / Jordan /  Legebutikken / Longovital / MarMar Copenhagen / Mammashop / molo / mylillelimon / nameit / Purely Professional / Reiman P20

 

3 thoughts on “#ssbloggereventaarhus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s