Test af grød fra Semper

Uncategorized

Hvad serverer du for din baby om morgenen? Herhjemme får Olivia grød hver morgen, så da jeg fik tilbudt at teste Sempers nye forberede grødopskrifter takkede jeg pænt ja. Ved at vælge pulvergrød sikrer jeg mig, at hun får den næring hun har brug. Der er ikke puttet noget skjult i pakkerne, men de er nøje sammensat så de passer til barnets ernæringsbehov og så er det nemt i en travl hverdag. Vi koger blot lidt vand og på få minutter er morgenmaden klar. Og det smager hende. Og så er det også nemt at have med sig på farten. Vi er netop hjemvendt fra ferie på Lanzarote og der havde vi også grøden med. Jeg havde kogt lidt vand, hældt det på termoflasken, pakket en pakke Semper grød i tasken og hun var klar til at få lidt mad ombord på flyet, hvor det ellers tit kan være en udfordring med mad til de små. Det fungerede perfekt! Favoritten herhjemme er fuldkornsgrød med pære, æble og hindbær, men de andre varianter spiser hun også med velbehag.

Billede

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s