Nyt projekt

Børneværelse, Boligindretning, Favoritter

Jeg er gået i gang med et nyt projekt som jeg glæder mig til at fortælle jer alle sammen meget mere om, så snart jeg er klar. Men I kan da lige få en lille teaser til at starte med. Jeg har fået eneforhandlingen i Danmark på de smukke produkter på billederne. De er alle håndsyet i Polen af Oeko-tex certificeret bomuld og det er virkelig lækre sager. Mange af jer har nok allerede set de smukke tipier på min instagram profil @mylittlevibes, men de har mange andre smukke ting også. Jeg glæder mig til at præsenterer jer for det når jeg er klar.

20140505-110358.jpg

101 thoughts on “Nyt projekt

  1. Jeg er sikker på mine kommentarer eller emails kommer igennem til dig..- har du modtaget noget af det?

  2. Det er en virkelig fin tippi – vil du sende mere info omkring evt pris, muligheder og levering..- tak

      1. Jeg ved ikke om de ikke er gået ordentlig igennem – men har skrevet en mail til dig på din info adresse oplyst på hjemmesiden samt via din udfyldningsfunktion – jeg har bare ikke hørt noget? Har du modtaget det?

  3. Hejsa. Jeg har en lille sensitiv pige som ville elske sådan en tipi at slappe af og lukke verden ude i. Vil du være sød at sende mig lidt oplysninger og pris pr. Mail. Mange tak hilsen kamilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s