sko sko sko

Uncategorized

Jeg sværger normalt til Angulus og Bisgaard sko når det kommer til valg af fodtøj til de små fødder. Men med 2 børn, hvoraf den ældste skal have 2 par af hvert par sko, dvs. 2 par sandaler, 2 par løbesko, 2 par gummistøvler osv. pga. den udflytterbørnehave han går, er sko efterhånden en ret stor udskrivning i budgettet. Så da jeg blev tilbudt at teste Bilka’s Dille sko sagde jeg straks ja tak. Jeg valgte et par fede sorte sandaler og Tobias valgte selv sorte gummistøvler med sølvstjerner. Da de kom med posten blev begge par hurtigt accepteret og han er ellers kritisk med sko. Det er jo gode tegn. Sandalerne er lavet i læder og har en rågummisål, som gør dem bløde og nemme for foden at gå i. Ret vigtigt i forhold til små bløde børnefødder. De sidder godt på foden og han har endnu ikke klaget over dem og så er de nemme for ham selv at få på i børnehaven. Et super alternativ til dyre sandaler, hvis man ønsker et ekstra par derhjemme eller som os, skal have et par liggende fast i børnehaven. Jeg vil helt sikkert have dem i tankerne næste år når der skal købes sandaler til børnehave brug. Gummistøvlerne er også lækre og der kan vælges mellem flere forskellige farver og nogle prints. Igen, et godt alternativ til de dyrere mærker.

20140429-214343.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s