TMNT 4 års fødselsdag

Uncategorized

På tirsdag fylder Tobias 4 år og det har fyldt meget i hans hoved siden jul, så for en måneds tid siden spurgte jeg ham, hvilket tema han gerne ville have til sin fødselsdag for børnehaven. Først var svaret Star Wars, men et par dage senere kom han og sagde Ninja Turtles og det holdt han ved. Jeg fandt paptallerkner og servietter med de grønne skildpadder i Fætter BR og så printede vi nogle masker ud på nettet, købte en masse grønne balloner og vi var kørende.

Kl. 10 i morges fik vi så besøg af 10 meget friske unger og Tobias var så glad. Han havde spændt ventet på gæsterne hele weekenden. I ægte TMNT-stil fik de selvfølgelig serveret mini pizzaer og jeg havde bagt cupcakes med grøn glasur. Manden min havde arrangeret en fantastisk skattejagt, hvor Shredder havde kidnappet April og ungerne skulle hjælpe Splinter med at finde hende. Han havde lavet det så smart og indtalt det Splinter skulle sige, redigeret det og lagt det over på ipad’en som en video, hvor Splinter talte til dem. De levede sig virkelig ind i det og der var endda et par stykker der lige skulle overtales til at komme med, fordi de mente det var farligt. På de forskellige poster skulle de så bevise deres styrke som TMNT’er, bla. ved at skubbe bilen, gennemgå en træningsbane og skyde Shredder ned med tennisbolde. Og til sidst skulle de så finde April, som havde slikket til dem. Det var et mega hit! Men hold op jeg er træt nu. Det er virkelig hårdt at holde styr på 11 unger og sørge for, at alle har det godt. Så nu vil jeg hoppe i seng og glæde mig til én uges ferie med min dejlige familie og skønne venner ferie fra på torsdag:)

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

 

2 thoughts on “TMNT 4 års fødselsdag

  1. Hejsa

    Sikke et godt tema. Min søn Oliver fylder også lige straks 4 år, og jeg planlægger også turtles tema. Og han vil også synes de masker er vildt flotte. Hvor er de fundet henne?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s