Budget- og miljøvenligt basistøj til de små

Uncategorized

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg gerne køber billigt basistøj til ungerne, i sær til vuggestue og børnehavebrug. Så da jeg fik tilbudt at teste Bilka’s 808 serie til Olivia sagde jeg ja. Jeg fik tilsendt nogle hvide kortærmede bodyer, 2 sæt nattøj og en elefanthue. Jeg startede med at smide det hele i vaskemaskinen og selv efter flere ganges vask holder det formen. Det er blødt og så er det et ekstra plus, at det har EU’s ecolabel mærke.
Personligt synes jeg det er rart at sende ungerne afsted i tøj som er pænt, men som jeg ikke bliver ked af bliver beskidt, for det gør det jo og det skal det helst i min optik. Så har de næsten med sikkerhed haft en festlig dag. Jeg tænker jeg skal have fat i lidt flere af de bløde kortærmede bodyer og gøre dem mere personlig med et tryk af en slags.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s