Fælles børnesoveværelse

Børneværelse, Boligindretning, DIY, Mit hjem

Da vi flyttede fra vores 3-værelses lejlighed i midtbyen tilbage i august proklamerede Tobias med det samme, at ham og Olivia skulle sove på samme værelse i det nye hus! Vi havde ellers en idé om, at vi skulle have forældre soveværelse i det største af værelserne og ungerne skulle have et hver af de mindre. Men efter Tobias’ beslutning om at de skulle sove sammen, ændrede vi lidt i planerne. Vi endte med at tage det mindste af værelserne som vores soveværelse og det andet lille værelse blev så ungernes soveværelse. Det store værelse er så blevet et stort legerum, hvor de har langt det meste af deres legetøj og der er også sat en Wii op, så Tobias kan spille det uden jeg skal være bekymret for, om der pludselig kommer en controller flyvende gennem rummet og smadrer noget. En perfekt fordeling af værelserne, som vi på ingen måder har fortrudt.

I denne weekend har jeg brugt lidt tid på at blive mere eller mindre færdig med det fælles børnesoveværelse. Og der mangler stadig nogle detaljer, men de må komme lidt hen ad vejen, som jeg får tid og overskud til. Men her får I lige lidt billeder af værelset som det ser ud nu. Køjesengen har min mand og svigerfar selv bygget efter lidt instrukser fra mig.

Den hjemmelavede køjeseng og Tobias' side af værelset. Den fine ugle er et arvestykke fra min far, som Tobias er meget glad for!

Den hjemmelavede køjeseng og Tobias’ side af værelset. Den fine ugle er et arvestykke fra min far, som Tobias er meget glad for!

Under køjesengen har jeg tænkt skulle være en lille hule. Så her har jeg syet gardiner til som kan trækkes for, så de kan sidde og hygge sig med en bog eller lege med køkkenet.

Under køjesengen har jeg tænkt skulle være en lille hule. Så her har jeg syet gardiner til som kan trækkes for, så de kan sidde og hygge sig med en bog eller lege med køkkenet.

Overblik fra køjesengen over mod Olivias side af værelset.

Overblik fra køjesengen over mod Olivias side af værelset.

Olivias hjørne med den fine måneplakat Für Neil

Olivias hjørne med den fine måneplakat Moon Für Neil og loungestol fra Hay til os som vi kan sidde på når hun skal puttes

Olivia var så heldig, at få en unik illustration af en lille fin vibe tegnet af Thomas Woody fra sin faster og onkel til sin navngivning. Bamsen Bobo er fra LuckyBoySunday.

Olivia var så heldig, at få en unik illustration af en lille fin vibe tegnet af Thomas Woody af sin faster og onkel til sin navngivning. Bamsen Bobo er fra LuckyBoySunday.

På modsatte væg, står Olivias tøjkommode og der har jeg også fået sat en bøjlestang op til hendes fineste tøj. Kommoden er beklædt med runde klistermærker fra Søstrene Grene.

På modsatte væg, står Olivias tøjkommode og der har jeg også fået sat en bøjlestang op til hendes fineste tøj. Kommoden er beklædt med runde klistermærker fra Søstrene Grene.

Et close-up af bøjlestangen

Et close-up af bøjlestangen med tøj

Oven på hendes kommode står blandt andet denne fine Prinsessen på ærten - også en gave fra hendes navngivning

Oven på hendes kommode står blandt andet denne fine Prinsessen på ærten – også en gave fra hendes navngivning

8 thoughts on “Fælles børnesoveværelse

 1. Rigtig fin seng. Kan du fortælle noget mere om hvordan den er lavet? Ved godt, at det
  det er længe siden nu ☺

  1. Hej Ida. Ja det er ved at være et godt stykke tid siden, men kan da huske lidt;) Vi startede med at lave en bund i det ønskede mål (70×160). Så målte vi ud hvor højt vi ønskede at bunde skulle hænge og lagde ca 20 cm til, så der også er en kant. Derefter fik vi skåret nogle MDF plader til i Silvan så de passende på den ene langside og enden hvor trappen er. Det er ikke så svært, men det tager lidt tid. Søg evt på DIY bunkers på nettet, så kommer der en masse forskellige vejledninger. Go fornøjelse.

 2. Hej Ann,
  Hvor er det bare fint! Meget inspirerende. Jeg tænkte på, hvor er hylden med Lille Sorte Sambo står på fra?
  Kh Katrine

  1. Hej Katrine. tusind tak, dejligt at høre andre også synes det er fint. Hylden er en Ribba billedehylde fra IKEA. Den koster vist 29 kr i den lille str. så meget overkommelig i pris.

   Kram Ann

 3. Hvor ser det bare indbydende ud.
  Mums!
  Må jeg spørge dig, hvor bøjlestangen og børnebøjlerne er fra?

  1. Tusind tak, det er jeg glad for at du synes. Bøjlestangen er fra IKEA og hedder mulig og koster 29 kr👍 og bøjlerne er fra Hay, men købt for flere år siden, så ved desværre ikke om de har dem længere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s