Forårstemning

Uncategorized

Så er vi så småt ved at være ovenpå igen efter al den sygdom. Olivia har stadig en del skoldkopper, men de er heldigvis så småt ved at forsvinde, så håber på, at hun kan starte op i vuggestue i løbet af ugen.

I dag brugte vi dagen – som en hel del andre århusianer – på en lang gå tur. Vi kørte sammen med farmor og farfar ud til Skovmøllen i Moesgaard og gik derfra ud til vandet og tilbage igen. En fantastisk tur i den smukkeste natur og Tobias fik både klatret i træer, kastet sten i vandet og leget stifinder på de små stier i skoven. Helt igennem en dejlig søndag med masser af sol og varme – skal vi ikke satse på, at vi får mange flere af dem i løbet af foråret.

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Billede

Olivia sov desværre på hele turen i skoven, men kom lidt ud at gå med gåvognen da vi var hjemme igen. Her i den skønne softshell dragt fra POMPdeLUX, som var perfekt til dagens vejr, men meget mere om det i et andet indlæg. Næste køb til Olivia må blive begyndersko!

One thought on “Forårstemning

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s