Kuk kuk fra hulen

Uncategorized

Det er ikke meget bloggeri det bliver til og det ærger mig, men håber snart jeg vender tilbage med masser af spændende og inspirende indlæg. Grunden til stilheden er denne.

De sidste 3 uger har været præget af sygdom. Først fik Tobias skoldkopper og det var i sig selv super fint, for så slap vi da for at skulle bruge en masse ferie på det senere. Men da han endelig var på benene igen begyndte jeg at skrante og det viser sig nu, at jeg har fået en stafylokokker infektion pga. en betændt neglerod (og nej, jeg bider ikke negle, men det kan åbenbart opstå af nærmest ingen ting) og oven i det også har jeg også en virus der florerer i mit system. Så jeg er træt, øm og har bare ikke ret meget energi i de her dage. Det positive i det hele var dog, at Olivia startede i vuggestue i mandags og allerede i går var hun afsted 6 timer alene. Hun elsker det og er glad og tryg ved at være der. Men i aftes fik hun så også feber og vi tror det er skoldkopper der også er på vej hos hende. Hun har lidt røde knopper rundt omkring på kroppen, men max. 10. Nu må vi se. Talte med vuggestuen i morges og de er åbenbart ramt af både børnesår, skarlagensfeber og streptokokker for tiden. Life with kids!!

Vi ses på den anden side;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s