Skønne pasteller og luftige silhuetter – MarMar SS14

Børnemode, Dansk Design, Favoritter

MarMar Copenhagen er en stor favorit til begge guldklumper her på matriklen. Jeg faldt for den lækre bløde kvalitet på deres basis tøj, da Tobias endnu var lille bitte og vi har efterhånden haft en del bodyer, bluser og heldragter i den lækre blanding af bomuld og modal. Jeg er begejstret for kvaliteten som holder vask efter vask og forbliver lækker og blød og ikke mindst holder pasformen. Jeg er så heldig, at jeg er inviteret til presse visning på MarMar’s AW14 kollektion på torsdag og jeg glæder mig, men inden det er tid til den, er MarMar klar med en smuk SS14 kollektion med en farvepalet af vidunderlige pasteller, lys kit og blå toner. Jeg drømmer mig til lyse varme sommeraftener og to børn der render rundt på terrassen iført MarMar.

Untitled4Untitled3Untitled2Untitled1

Billedkilde: MarMar Copenhagen/Starklint PR

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s