CIFF kids F/W 2014-15

Børnemode

Image

Så er det på torsdag at jeg skal på roadtrip med blogger-pigerne Julia, Ida, Lou og Marina. Vi drager mod staden til CIFF for at opleve FW14-15 kollektionerne. Jeg glæder mig! Det er min første gang på CIFF og det bliver spændende at møde de mange designere bag yndlingsmærkerne, finde nye yndlingsmærker og ikke mindst se alle kollektionerne som lander i butikkerne til efteråret. I skal selvfølgelig nok høre mere så snart jeg har været afsted og alle indtrykkene har lagt sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s