DIY Magasinholder

Boligindretning, DIY

ImageImage

I dag har jeg brugt et par timer på at få ført en idé ud i livet. Det blev til denne magasinholder. Jeg har temmelig mange udgivelser af boligmagasinet og de har de sidste mange år været en del af min indretning. Efter vi flyttede har jeg dog ikke rigtigt kunne finde ud af hvad der skulle ske med dem. Er lidt øm overfor dem og vil ikke risikere, at ungerne hiver dem i stykker. Men så var det, at jeg kom til at tænke på, at jeg da selv kunne lave en fin holder. Det er hermed gjort og jeg er ret tilfreds med resultatet. Hvis du selv skulle have lyst til at give dig i kast med det, er her en lille DIY.

Du skal bruge:

 • 2 x 22mm rundstokke
 • 8 x loddevinkler 22 mm
 • 4 x lodde tee 22 mm
 • Image

Herefter skal du save stykkerne ud efter de dimensioner, som du ønsker din magasinholder skal have. Jeg savede følgende:

 • 8 x 10,6 cm.
 • 4 x 83,6 cm.
 • 2 x 24 cm.

Og så er det ellers bare at samle den. En god ide før du limer er, at tjekke at alle delene passer og der ikke er noget der er skævt.

Hvis du kaster dig ud i det lille projekt vil jeg meget gerne se dit resultat:) Og husk at linke til min DIY. Rigtig god fornøjelse!

10 thoughts on “DIY Magasinholder

  1. Tusind tak Lise. Vil tro den løber op i 250 kr. ca. Så egentlig billigt nok taget i betragtning af hvad mange andre opbevaringsløsninger koster. Håber I har det godt!

   1. Det kan jeg helt bestemt! Synes at det er så ærgerligt,når man bare gemmer sine magasiner væk i skuffer rundt omkring, det er meget sjovere, at have dem ude, hvor man kan se dem 🙂

   2. Kan ikke være mere enig! Det kan bare godt være svært at have sine dyrebare blade i fred for små pilfingre med 2 børn;)

  1. Mange tusind tak Christina! Jeg har købt fittings i Polen, der er det lidt billigere end herhjemme, men der findes en del danske hjemmesider hvor du kan købe dem. Det dyreste ender dog tit med at være porto, så hvis du kan gå sammen med nogen og dele portoen er det en fordel. Og hvis du skal have kobberrør skal de tit købes i længder af 5 m. og de er dyre herhjemme. Ses vi på CIFF?

   1. Tak Ann! Sig til hvis vi skal bestille sammen? 🙂
    Michele og jeg skal til CIFF. Vi kommer dog først sent torsdag og hjem igen lørdag. Kan forstå på Lou, at I kun kommer torsdag. Jeg kender Ida (Taburetten) tilbage fra gymnasietiden. Tænkte om vi skulle gå sammen og arrangere et bloggerevent??? 🙂 Det kunne da være hyggeligt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s