Pierrot la Lune – nyt dansk tøjmærke til børn

Børnemode, Dansk Design, Favoritter

Har I hørt, at der bliver lanceret et nyt dansk børnetøjsmærke? Pierrot la Lune hedder det og det er Emilie Ventujol fra Ry der står bag mærket. Det bliver lanceret torsdag d. 16 januar kl. 20 her. Som introduktionstilbud er det muligt at få -25% på alle styles indtil fredag kl. 10.00. Og for dem der bor i og omkring København er det muligt at kigge forbi deres Popupshop på Gl. Kongevej 103 fra d. 16-20 januar. Tjek deres facebook side eller bedre endnu, tilmeld dig nyhedsbrevet og se hvornår der er åbent. Jeg er personligt meget spændt på at se mere til de lækre styles. Det jeg har set indtil videre ser meget lovende ud. Og så er det jo fantastisk, at det hele er produceret af 100 % GOTS certificeret økologisk bomuld eller 100 % håndstrikket alpaca uld. Her er hvad der står om Pierrot la Lune:

“The style is classic with a touch of nostalgia, calling to mind French movies from the 50s and faded postcards from Mediterranian holidays. The fabric and colors are soft, end even though the look is distinctly Danish, an international wind is clearly felt in the Danish brand of childrenswear Pierrot la Lune.  We offer clothes for children between 2 and 10 years old in 100 % GOTS certified organic cotton and 100 % hand knitted alpaca wool.”

Og så forhandler bl.a. Hønsefødder i Århus Pierrot la Lune, når det lander i butikkerne.

ImageImageImage

Billedekilde: Pinterest

One thought on “Pierrot la Lune – nyt dansk tøjmærke til børn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s