Et nyt år – en ny kollektion!

Boligindretning, Dansk Design, Favoritter

Et af mine absolut yndlings interiør brands er uden tvivl ferm LIVING. Jeg har fra dag ét været vild med deres kollektioner og fik faktisk lov til, at købe en af deres ruller tapet med grene da de første gang var på Formland for efterhånden nogle år siden. Det fik lov til at pryde gangen i mit singlehjem i flere år og jeg var så glad for det. Har stadig lidt tilbage af rullen, som jeg tænker skal bruges til noget kreativt i vores nye hjem. Nå, men tilbage til det som indlægget skal handle om. ferm LIVING er netop kommet ud med deres SS14 Kollektion og du kan se det hele lige her. Igen rammer de plet og jeg har allerede fundet en del favoritter der skal på ønskesedlen. Selvfølgelig har de også ramt trenden med messing og der er flere lækre items som godt må finde vej hjem til os. Bl.a. den fine bakke og skønne flaskeåbner – en ting som i det fleste tilfælde helst bare skal blive i skuffen, da de ikke ligefrem pynter på bordet, men det vil den her med sikkerhed gøre. Og selvfølgelig skal et flot bord dækkes med en smuk dug og det har ferm LIVING også et klart bud på. Er vild med Pen dugen i sort! Endnu en favorit er den sorte tabletop, som passer til de populære wire basket. Vi har naturligvis også en herhjemme og den sorte plade vil stå i flot kontrast til vores lyse egetræs sofabord. En helt anden helt exceptionel ting, er de fede plante holdere. Fantastiske i et hjem som vores, hvor der kun findes én vindueskarm og ellers kun gulv-til-loft vinduer. Jeg savner blomster i mine vinduer!  Og selvfølgelig har de også i denne kollektion lavet skønne puder med grafiske print. Og sidst, men ikke mindst børnekollektionen! De fine små kroge vil være fantastiske i vores gang til ungernes overtøj. De er da bare alt for søde og vil med garanti skabe glæde hos både små og store. Jeg må sige, at jeg er endnu engang er meget begejstret og glæder mig til at se alle produkterne i butikkerne!

Image

ImageBilledekilde: Ferm Living

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s