Velkommen 2014!

Uncategorized

Så er det blevet 2014. Har du fundet en kalender? Må indrømme, at jeg ikke selv er nået så langt endnu, men har da fundet et par favoritter. Personligt er jeg stor fan af Stendig og har tidligere haft den til at dokumentere Tobias’ første år, men har desværre ikke plads til den i vores nye hjem. Her er nogle af mine bud på mulige kalendre i år. Dygtige Louise Roe har lavet en super fed grafisk kalender med en grafisk poster på bagsiden af hver måned. Den kan købes her. Bob Noon har også lavet en skøn kalender. Hay har lavet et par fine kalendere som kan købes her og her. Så er der den efterhånden klassiske kalender fra Ferm Living, som kan bruges år efter år og ikke mindst har Essensen lavet en flot og funktionel kalender, hvor der er plads til at skrive aftaler osv. i. Og så har den en super fin kobber forside. I like!

Image

 

I første om gang, har jeg dog valgt at printe denne fine gratis kalender ud. Du kan hente finde den her.

Image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s