Godt nytår!

Uncategorized

Godt nytår! Så blev det 2014. Håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg ser personligt meget frem til hvad 2014 vil bringe. Synes altid det er spændende at afslutte et kapitel og starte et nyt. 2013 var en fantastisk år for os. Vores lille Olivia blev født i april og det føles så naturligt at være en familie på 4. Tobias har fra 1. dag været en fantastisk storebror. Kærlig, omsorgsfuld og beskyttende og det er så dejligt at se hvordan han krammer, kysser og tumler med hende – hun elsker ham og omvendt. Hun finder sig i alt fra hans side, men mon ikke det får en ende på et tidspunkt?!? Jeg er sikker på, at 2014 bliver lige så fantastisk på sin egen måde. 2014 er året hvor min dejlige mand gerne skal blive færdig med sin kandidat og forhåbentlig finde drømmejobbet. Jeg går også selv med mange tanker og drømme vedr. mit arbejdsliv og er fuld af håb og positive tanker om, at det hele nok skal falde på plads. Jeg har samlet lidt billeder fra vores jul og nytår, som vi har tilbragt med venner og familie. Nytårsaften blev en stille, men hyggelig aften, hvor vi bare var os fire. Ungerne kom i seng kl. 23.30 og vi skålede i champagne kl. 24.00. Det var tiltrængt med en stille aften efter 11 dages besøg fra USA og mange julefrokoster i juledagene.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s