Udsalgs amok

Favoritter, Udsalg

Så er det i morgen, at mange af mine favorit butikker i Århus starter udsalg, og jeg glæder mig! Jeg har en fin lille liste over butikker, som jeg helt sikkert skal forbi og kigge efter favoritter til ungerne, manden og mig selv. Jeg ønsker mig ofte penge eller gavekort i julegave fremfor tøj, fordi jeg ved, at meget af det kan købes til langt billigere penge lige efter jul. Det er selvfølgelig ikke nær så hyggeligt at åbne en konvolut juleaften, men til gengæld får man så meget mere ud af de samme penge og så kan jeg altså sagtens vente:) En af de første butikker jeg skal forbi på min udsalgsrute er min alltime yndlings børnetøjsbutik Hønsefødder i Bruunsgade. De sætter hele butikken ned med -40% og de har så meget lækkert tøj, i sær til børn fra 2 år og op. De har også meget lækkert til baby, bare et lidt mindre udvalg. Jeg kunne købe mig fattig derinde. Og så har de virkelig nogle søde piger bag kassen, som altid er klar med smil og god vejledning uanset hvor lang køen er.  I morgen åbner de allerede kl. 9.00 for alle os glade udsalgsshoppere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s