Cos I love Cos

Favoritter, Udsalg

Udsalget er allerede så småt i gang mange steder og jeg har klikket en masse favoritter hjem fra Cos. Det er langt fra alle der skal beholdes, men synes det er så dejligt nemt at bestille, prøve og sende retur, som forøvrigt er gratis når du handler hos Cos online. Jeg er stor fan af Cos og elsker at komme i deres butik på Store Torv i Århus og ser altid frem til deres udsalg, hvor jeg ved at jeg kan finde et par lækre items. Her er hvad jeg fik klikket hjem denne gang.Image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s