En juletradition

Jul

En af vores juletraditioner er, at fælde vores eget juletræ. Traditionen tro, var vi i går ude ved Topkær Julestuen ved Århus N. Efter min mening byens bedste sted at købe juletræ. Der er så hyggeligt med halmhule med små nisser, julestue med masser af julepynt og ikke mindst alt alt for mange juletræer at vælge i mellem. Efter en del søgen, lykkedes det os at finde et skønt træ og Tobias hjalp med at save og var meget stolt! Nu skal det bare pyntes…

Et lille tip til jer der selv fælder jeres juletræ. Lad det stå ude 4-5 dage efter fældning, så holder det bedst når det kommer ind i stuen!

20131202-203110.jpg

5 thoughts on “En juletradition

    1. Vi gav 240 kr for vores. De sælger dem pr. meter og én meter koster 160 kr. hvis man vil have nordmandsgran. Ikke byens billigste sted, men uden tvivl det hyggeligste;)

  1. Åh, hvor hyggeligt! Vi tager afsted på søndag, og det er samme sted vi var sidste år. Dog var der super meget sne, så stemningen var helt fantastisk julet på den tur. Tror ikke det bliver helt så fint i år, men jeg glæder mig alligevel 🙂

    1. Tænkte nok at det også var der i tog ud på din beskrivelse. Så fint og hyggeligt, men du har nok ret i, at det ikke er helt så julet i år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s