Nu gør jeg det…

Barsel

Kaster mig ud i at have en blog. Jeg har længe gået med tankerne om en blog, men tænkt, at jeg ikke var dygtig nok eller havde noget at byde på. Men nu gør jeg det altså. Er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg trænger til at der skal ske noget nyt. Jeg har brug for et frirum som er mit – kun mit. Et sted, hvor jeg kan udfolde mig og vise hvad jeg brænder for, hvilket til tider kan være svært i en hverdag med bleskift, legeaftaler, madlavning, vasketøj….  Jeg vil blive mægtig glad og beæret hvis du har lyst til at følge med og skrive en kommentar til mine indlæg. Du kan også følge min hverdag på Instagram som @ann_vibe

2 thoughts on “Nu gør jeg det…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s